KELLÉK BÖNGÉSZŐ

(Nyomtató típus alapján)

 

kereső

(kellékek 6438 nyomtató típushoz)

 

Alkatrészek

Samsung nyomtató alkatrészek

Hibabejelentés

Ha elromlott a nyomtatója itt bejelentheti a hibát, ezután mi megkeressük és előre egyeztetett időpontban elszállítjuk a készülékét.

Állapotfelmérés után ajánlatot adunk a javításra. Megadhat egy összeget amely alatt a javítást árajánlat nélkül is elvégezzük ebban az esetben a javítást azonnal meg is kezdjük.

 

 !!!Sürgős esetben kérjük telefonon tegyen bejelentést!!!
L
ehetőség szerint minden mezőt töltsön ki.

 

Általános javítási feltételek

 

A szerviz a meghibásodott készülék javítására ajánlatot ad, mely 15 napig érvényes. A javítás megkezdésének feltétele a megrendelő részéről az ajánlat írásbeli elfogadása.


Helyszíni javítás esetén a megrendelő köteles a javítás időtartamára megfelelő helyet biztosítani. A szerviz a javítás megkezdését előleg fizetéséhez vagy a díj és az anyagköltség előre történő megfizetéséhez kötheti.

Minden felhasznált alkatrész vagy részegység új vagy azzal azonos használati értékű. Eltérő megállapodás hiányában a lecserélt alkatrészek a szerviz tulajdonába kerülnek.

A szerviz az általa felhasznált és beépített alkatrészek gyártási vagy anyaghibáira az alkatrész beépítésétől számított 60 napos jótállást vállal.

 

*

*

*

*

Igen Nem *

*

Nem tudja elolvasni? Kattintson ide!

*

*Szükséges adatok

 

 

Kiszállítás költségei:

 

Szeged közigazgatási területén:  1000 Ft/kiszállás

 

Szeged közigazgatási területén kívül: 80 Ft/km*

 

*a kilométer díjat az oda-vissza útra számítjuk fel